Home Despre Contact
Cumpara Online - Carti si media din Romania

Cine suntem?

ARTIMMEX INTERNATIONAL este o organizatie care importa/exporta si distribuie publicatii si media din Romania in toata lumea (in afara Romaniei), incluzand Statele Unite, Canada, America de Sud, Europa, Australia si Africa.

In ce consta business-ul nostru? (Ce produse si servicii oferim?)
Distribuim prin posta produse romanesti, fie de la depozitul nostru din Toronto, fie de la bransa noastra-satelit din Romania, incluzand cel putin urmatoarele:

Carti - toate domeniile: (beletristica, informatie documentara, istorie, SF, sanatate, referinta, memorii, ghiduri, manuale, carti de copii, dictionare, carti de bucate, almanahuri, calendare, harti etc.)
Video, cassete audio, CD-uri (compact discuri) si discuri CD-ROM interactive (muzica populara si usoara, colinde, muzica tiganeasca, clasica, teatru, filme, comedii, istorice, documentare etc.)
Periodice cum ar fi reviste, rebus, saptamanale si cotidiene, incluzand abonamente la periodice.
Conversie de casete video, din sistemle TV color din Europa, in sistemul NTSC (America de Nord) si invers.

Cum ne desfasuram activitatea? (calitate, necesitati la livrare, eficienta economica, service):
Suntem o organizatie de distributie prin posta. Ca atare, ne-am organizat sa intampinam nevoile clientilor prin oferirea a mai multe variante de livrare a produselor noastre, cum ar fi prin posta simpla, par avion, si posta-expres sau prin curier. Informam clientii asupra optiunilor de livrare posibile astfel incat ei sa stie la ce se pot astepta. Prezentam bunurile intr-un format simplu dar placut, odata cu informatia necesara si impachetare protectoare eficienta. Incercam sa minimizam costul postei prin optimizarea greutatii la transport si prin alegerea alternativelor potrivite (de exemplu, trimitere economica pentru carti care nu sunt inca comandate si rapida pentru reviste si ziare). Preferam sa achizitionam bunurile "en gros" la cost redus, decat cu bucata, pentru a putea transmite avantajul costului redus catre client. Tindem sa diminuam pe cat posibil durata muncii noastre de pregatire si livrare fara scaderea calitatii. Intre activitatea noastra desfasurata in Toronto si Romania, si clientii nostri aflati in America de Nord sau alte puncte de pe glob, se interpun intodeauna organizatiile postale cum este Posta Romana, Canada Post, US Postal Service sau alte organizatii similare. Livrarea catre clienti depinde partial si de acestea. Incercam sa fim bine informati cand si cum trebuie actionat in interactiune cu ele pentru a profita la maximum de serviciile acestor organizatii postale, de care depind serviciile noastre.
Ridicam standardul de achizitionare la nivel inalt: selectia titlurilor de carte, muzica si video - este determinata de calitate (de exemplu, vezi sistemul nostru cu "3 stele" pentru definirea calitatii imaginii casetelor noastre video).
La cererea clientelei, vom inlocui produsele care nu indeplinesc in mod resonabil asteptarile clientilor. Utilizam sistemul de plata prin cec sau mandat postal pentru a minimiza costurile, dar vom folosi carti de credit pentru cumparaturi prin internet - determinate de nevoia de comfort a clientului.

Cine sunt clientii nostri?
Clientii nostri sunt mari institutii sau asociatii, precum si persoane particulare interesate in publicatii sau media din Romania .

Unde ne desfasuram activitatea? (oras, provincie/stat, tara, continent):
In majoritate, activitatea noastra se desfasoara prin posta. Ca urmare suntem pregatiti si capabili sa ne oferim serviciile pe intregul glob catre oricare care este interesat in procurarea de bunuri culturale romanesti.

De ce ne ocupam de acesta activitate? (Ce valoare adaugam si care este avantajul nostru strategic?)
Noi punem la dispozitie publicatii si media din Romania acelora care sunt interesati si care se afla ori izolati geografic, or in comunitati aflate in afara tarii. Intentionam sa ajutam pe cei interesati sa intre in posesia unor astfel de articole culturale cum ar fi publicatii sau media din Romania.

Ce principii avem la baza interactiunii noastre cu membrii propriei noastre organizatii si cu clientela noastra? (Cum este privita organizatia de membrii ei si cum se privesc membrii intre ei si cum trateaza pe clienti?)
Membrii organizatiei noastre si colaboratorii sunt incurajati sa realizeze ca pozitia lor este sigura si ofera satisfactie cand este munca de echipa si clientii sunt satisfacuti si devin clienti repetati, totul depinzand de atitudinea personala, continuitate in mentinerea calitatii inalte si atentie la detaliu.


  Copyright © 2002 - 2011 Artimmex International. All rights reserved.